maandag, december 11, 2023

Medisch Pedicuren

Verdienen uw voeten ook kwaliteit?

Laat uw voeten pedicuren

 

De pedicure is er voor iedereen. Of je nou man of vrouw bent, jong of oud; iedereen is gebaat bij een goede voetverzorging. Voeten zijn heel belangrijk, ze worden elke dag toch behoorlijk belast, maar worden bijna niet verzorgd. Dat is jammer, want een regelmatige verzorging van je voeten kunnen klachten voorkomen. Vaak wachten we totdat we voetklachten hebben zoals eelt, likdoorns en nagelproblemen. Preventief uw voeten laten verzorgen door een pedicure is voor niemand een overbodige luxe.

Afbeeldingsresultaat voor provoet procert  

  Soorten behandeling

  • Diabetische voet, de diabetische voet is, zoals de naam al zegt, een aandoening aan de voet bij mensen met diabetes mellitus (suikerziekte)

 

  • Reumatische voet, onder reuma verstaat men alle aandoeningen van het bewegingsapparaat. Meer dan 80 procent van de mensen met een reumatische aandoening krijgt vaak last van de voeten. Door reuma krijgen de voeten vaak een andere vorm; 'normale' schoenen passen niet en lopen doet pijn. Reumatische voetklachten hebben twee belangrijke oorzaken: slijtage en ontsteking. Dit klinkt eenvoudig maar de gevolgen zijn groot.

 

  • Cosmetische behandeling, heeft u geen voetklachten maar u wilt uw voeten toch goed verzorgen dan is een behandeling ook belangrijk.